O nas


Vizija, poslanstvo, načela in vrednote

Orbico beauty


Podjetja Orbico Beauty so člani skupine Orbico Group, ki je specializirana za distribucijo kozmetičnih izdelkov.
Od leta 1996 na trgu kozmetičnih izdelkov svojim partnerjem zagotavljamo celostne storitve prodaje, marketinških rešitev, distribucije in maloprodaje.

 Danes smo vodilni distributer kozmetičnih izdelkov v Evropi, saj smo prisotni v 19 državah, s prihodkom 2019M evrov (2018.). 

Pokrivamo 6 kategorij na trgu kozmetičnih izdelkov - ličila, nega kože, dišave, nega las, naravni izdelki in moda - naši partnerji pa so zaupanja vredna mednarodna podjetja z dolgotrajno tradicijo odličnosti.

Z njimi tesno sodelujemo ter ustvarjamo edinstveno filozofijo in strategijo za vsako posamično blagovno znamko. In to je ključ našega uspeha.

  • IZBRANI PONUDNIK REŠITEV našim partnerjem za izbrane kategorije

  • Partnerski odnos z našimi dobavitelji in kupci za ZADOVOLJSTVO KONČNIH POTROŠNIKOV

Video

  • Ljudje so najbolj dragocen del naše organizacije.
  • Orientirani smo k zadovoljstvu kupcev.
  • Smo enostavna in prožna organizacija, ki se prilagaja spremembam.
  • Smo stroškovno učinkoviti in usmerjeni k poslovnim rezultatom.
  • Trajnostni dobiček in razvoj sta ključna za naš uspeh.
  • Smo družbeno odgovorno podjetje.

Naše storitve


Orbico Beauty ponuja celovite in napredne poslovne rešitve za naše partnerje, ki so povečini v svojih kategorijah vodilni v svetu. 
Naša podjetja spoštujejo filozofijo vsake izmed blagovnih znamk in sledijo njihovim strategijam. Naša vloga temelji na povečanju njihove  prepoznavnosti ter na promociji blagovnih znamk. 

Našim partnerjem ponujamo celovit poslovni model, katerega rezultati so stroškovna učinkovitost, enostavnost, uspešno upravljanje zalog in zmanjšanje stroškov. 
Svojim partnerjem ponujamo celovito rešitev za vsako posamezno tržišče. 

Sodelujemo tako z zelo znanimi mednarodnimi prodajnimi verigami, kakor tudi z lokalnimi ponudniki lepotilnih storitev, kot so kozmetični in frizerski saloni. Maloprodajo vršimo preko lastne verige parfumerij Anabella Beauty Spot, kot tudi trgovinah MAC in butikov Chanel, Jo Malone London in Lancel.

Dolgotrajni in uspešni odnosi z našimi partnerji ter kupci, kot tudi investicije v izobraževanje predanih in proaktivnih zaposlenih, trenerjev in prodajnega osebja, so nam omogočili vodilno pozicijo na tržišču.

ŽELITE BITI DEL NAŠE ORBICO DRUŽINE?


Poizvedite po prostih delovnih mestih in se prijavite sedaj, saj bomo tako lahko ocenil, kako dobro se ujamemo.

Več informacij