NOVICE in POSODOBITVE


Informacije o naših zadnjih dejavnostih

Kozmetika M·A·C je odprla svoje prvo prodajno mesto v Sloveniji


Kozmetika M·A·C je odprla svoje prvo prodajno mesto v Sloveniji, in sicer v Ljubljani, v nakupovalnem središču Citypark.

To je šesto prodajno mesto v jadranski regiji, poleg že obstoječih prodajnih mest v Beogradu, Zagrebu, Splitu in Skopju. Dolga čakalna vrsta pred vhodom v času otvoritve je znak, da je trgovina vsekakor vzbudila zanimanje kupcev v Sloveniji.

Na vseh prodajnih mestih M·A·C so prisotni  profesionalni  umetniki ličenja, ki vam bodo z veseljem prikazali trende, skrivnosti njihovih kultnih izdelkov in nove kolekcije ličil.

M·A·C Cosmetics  trgovina je prostor, kjer lahko na enem mestu najdete umetnost ličenja in odlične storitve s ciljem izobraževanja kupcev in predstavitve vseh  prednosti kozmetike M·A·C.

M·A·C ponuja široko paleto izdelkov za ličenje, od tekočih podlag za  vse tipe kože, do široke palete odtenkov za oči, ustnice in lica.
V trgovine  M·A·C vsak mesec pridejo novi izdelki in omejene kolekcije, ki jih obožujejo ženske povsod po svetu.

Stranke lahko vsakodnevno najdejo želene izdelke s pomočjo nadarjenih, strokovno usposobljenih umetnikov ličenja, ki bodo z veseljem delili najnovejše trende, tehnike in nasvete, ko gre za make-up.

M·A·C (Make-up Art Cosmetics) je vodilna blagovna znamka profesionalne kozmetike in del Estée Lauder Companies, Inc., ustanovljena pa je bila leta  1984, Torontu, Kanada.

Priljubljenost blagovne znamke je z leti naraščala, predvsem zaradi ustnega izročila  umetnikov ličenja, modelov, fotografov in novinarjev po vsem svetu.
M·A·C  blagovna znamka je danes močno prisotna v 110  državah sveta.

STE OPAZILI S KOLIKO RAZLIČNIMI BLAGOVNIMI ZNAMKAMI SODELUJEMO?


Pridobite več informacij o svetovno znanih blagovnih znamkah, ki jih distribuiramo preko našega omrežja.

Več informacij